Magyar DSZIT Egyesület

A Magyar Dinamikus Szenzoros Integrációs Terápiás Egyesület 2014-ben alakult. Alapítói olyan pszichológus és gyógypedagógus szakemberek, akik sok éve dolgoznak a DSZIT-terápia magyarországi elterjedéséért, alkalmazzák, fejlesztik és oktatják ezt a komplex mozgásterápiás módszert.

Az egyesület alapszabályában rögzített elsődleges célja, hogy a dinamikus szenzoros integrációs terápiát minél szélesebb körben hozzáférhetővé tegye a terápiás segítségre szorulók számára éppúgy, mint a prevencióban, a rehabilitációban, az ismeretátadásban és a mentálhigiénében tevékenykedő szakemberek számára.

Tevékenységeink: tanfolyamok, képzések, szakmai napok, konferenciák szervezése, könyvek és tájékoztató anyagok készítése és kiadása.

Tagjaink közé várunk minden, a DSZIT módszer iránt mélyebben érdeklődő, céljainkért velünk együtt tenni akaró szakembert és szülőt.

  • Az Egyesület elnöke: dr. Szvatkó Anna. Az elnökség tagjai: Ódorné Mátyássy Ágnes (alelnök), Arató Domonkos (titkár), Molnár Magda, Eckhardt Dóra (elnökségi tagok)
  • Címe: 1141 Budapest, Csernyus utca 58. 3. emelet 8. ajtó
  • Adószáma: 18619744-1-42
  • Tájékoztató az Egyesületről

 

Várjuk Egyesületünk rendes tagjainak sorába!

Az egyesület pénzügyi beszámolói itt tekinthetők meg: